Over de bescherming van de invoer van gegevens met het toetsenbord van de computer

Dankzij de bescherming van de invoer van gegevens met het toetsenbord van de computer vermijdt u dat gegevens die op websites worden ingevoerd met het toetsenbord worden onderschept. Als u de invoer van gegevens via het toetsenbord wilt beschermen, moet de Kaspersky Protection-extensie geactiveerd zijn in de browser. U kunt de bescherming van de invoer van gegevens vanaf het toetsenbord van de computer configureren voor diverse websites. Na de configuratie van Veilige toetsenbordinvoer ziet u naast het veld waarin de cursor wordt geplaatst een pop-upbericht met de melding dat Veilige toetsenbordinvoer is ingeschakeld. Standaard is Veilige toetsenbordinvoer ingeschakeld voor alle categorieën van websites behalve online communicatie.

Password Manager is niet beschikbaar als Kaspersky Small Office Security is geïnstalleerd op een bestandsserver.

Beperkingen van Veilige gegevensinvoer

Veilige gegevensinvoer in Kaspersky Small Office Security heeft de volgende beperkingen:

Gedurende de periode nadat u Kaspersky Small Office Security hebt geïnstalleerd, maar voordat u de computer voor de eerste keer opnieuw opstart, onderschept het programma niet het eerste teken dat door de gebruiker is ingevoerd (in welk programma dan ook).